Takknemlighetsglede

 


"Jeg kjenner på takknemlighetsglede. Framtid og håp med Jesus til stede"

Dette er refrenget på en ny barnesang, som barnekoret Happy Kidz har spilt inn, og som jeg har skrevet tekst og melodi til. Siden 2020 har nemlig jeg og Gabriella vært med å lede barnekoret i Filadelfiakirken Vestby, hvor de to jentene våre er med å synge. Her er pressemeldingen:


Barnekoret Happy Kidz har gitt ut sang!

Du kan høre den på YouTube, Spotify, Tidal, itunes og Apple Music!

Vår nye barnesang – TAKKNEMLIGHETSGLEDE – er endelig ute! Det er 15 barn fra barnekoret Happy Kidz i Filadelfiakirken Vestby, som synger.

Låten er fengende og setter ord på den helt unike følelsen av å være et Guds barn! Musikk og tekst er skrevet av John Daniel Andersen og profesjonelt produsert av Thomas ‘JNS’ Jones. Takk til Pinse Ung for oppstartsstøtte og frifondmidler som har vært til god hjelp for finansieringen av innspillingen.

Sangen finnes i en original, instrumental, og singback/choir versjon. Så om noen andre barn, barnekor eller søndagsskoler skulle ønske å synge sangen til bakgrunnsmusikk, så kan de det! 😊

Du kan høre alle tre versjonene av TAKKNEMLIGHETSGLEDE via musikkplattformer som YouTubeSpotify, Tidal, itunes og Apple Music!

https://youtu.be/KynStEdF9SA?si=VlICySYtqJz8Ayb8

https://open.spotify.com/track/3FxEhHJ6TvFtRfEEkfX6ZP?si=6dcc07678d0740ac

https://music.apple.com/us/album/takknemlighetsglede-single/1767181077